SERVICES

Woningonderhoud Service neemt al het onderhoud uit handen

Wij bieden de volgende services aan:


Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend offerte aan.

U kunt onze services afzonderlijk van elkaar afnemen, of uzelf abonneren op Woningonderhoud Service. In beide gevallen bieden wij u de mogelijkheid te
profiteren van ons inkoopvoordeel op het gebied van duurzaam woningonderhoud.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van duurzaam woningonderhoud.

Ketelonderhoud

Het houden van een jaarlijkse ketel check-up. Snel en eenvoudig de status van de ketel in beeld brengen. Direct inzicht in het onderhoud van de ketel door een Quickscan.

Schilderonderhoud

Het opnemen van het schilderwerk voor deuren en kozijnen. Direct inzicht in de status van het schilderwerk van de woning en advies in een planmatig onderhoudsplan voor het schilderwerk.

Tuinonderhoud

Het hele jaar genieten van een opgeruimde tuin. De tuin wordt continue verzorgd door een erkend bedrijf, dat op afspraak het onderhoud uitvoert.

Na-isolatie

Goed geïsoleerd wonen is geld uitsparen. Het isoleren van dak, vloer, gevels en spouwmuren levert forse besparingen op. Vraag ons om advies om uw huis energiezuiniger te maken. Wij werken samen met Meer Met Minder Energie en Woningdossier.

   MeerMetMinder

Zonnepanelen

Door het aanbrengen van zonnepanelen bespaart u op lange termijn geld uit. Na de aanschaf is de energie gratis. U gaat zuiniger met energie om, doordat u het zelf kunt opwekken. Bij het opwekken van energie maken de panelen geen schadelijke stoffen en ze wekken ook stroom op als de zon niet schijnt.

Airco-systemen

Het aanbrengen van een airco vergroot het comfort in uw woning. De temperatuur is geregeld, de luchtvochtigheid wordt verminderd, de ventilatie is constant en het zorgt voor een gefilterde luchtcirculatie. Een bijkomend voordeel van airco-systemen: uw woning wordt minder inbraakgevoelig, omdat deuren en ramen gesloten blijven.

Verbouwingen

Vakmanschap en communicatie zijn sleutelwoorden bij verbouwingen. U kunt een professionele aanpak verwachten en wordt goed ingelicht over de werkzaamheden. We stellen met u een planning op en stemmen die af met alle betrokken partijen en medewerkers. Geen verrassingen dus!

HET GEMAK VAN TOTAAL DIENSTVERLENING